Voetreflex massage

Met veel passie volg ik de driejarige opleiding tot VoetreflexPlus Therapeut bij Total Health Academy. Alles komt hier bij elkaar: mijn liefde voor aanraken, verdieping in gezondheid, creëren van ontspanning, de mens als één mooi geheel zien, begrijpen, accepteren, loslaten, groeien. Ik voel me dankbaar voor mijn pad.

Wil je eens ervaren wat voetreflex therapie met je kan doen? Van april t/m juni 2024 oefen ik voor mijn eerstejaars praktijkexamen en kun je op woensdagmiddagen een voetreflexmassage ontvangen tegen een kleine prijs! Je kunt uit een aantal specifieke behandelingen kiezen, bijvoorbeeld Lymfestelsel, Spijsvertering, Urinewegen, Zones van het hoofd, Hormenenstelsel, Wervelkolom etc. Stuur mij een berichtje om een afspraak te maken: 06-22090007.

Wat is voetreflex therapie?
Ons hele lichaam vindt zich weerspiegeld in de voeten. Massage van deze reflexzones zorgt voor betere doorstroming van de energiebanen naar de organen en weefsels. Er treedt ontspanning op en er ontstaat een betere bloeddoorstroming. Het zelfherstellend vermogen van de cliënt wordt op deze manier gestimuleerd. Het menselijk lichaam zit namelijk zo mooi in elkaar dat het veel verstoringen zelf kan oplossen, als het maar in balans is. In mijn massages combineer ik de Westerse methode van voetreflexologie met de Chinese methode. Bij de Chinese wijze masseert men o.a. ook de acupunctuurpunten en meridianen op de voeten en onderbenen.