Dans&Yoga

DANS&YOGA – voelend dansen

Dans&Yoga is dansen op muziek en op choreografieën, vanuit de yogafilosofie. We dansen op blote voeten zonder spiegel, zodat we niet afgeleid worden door het beeld dat we zien van onszelf en van anderen. Ik vind het belangrijk dat je kunt voelen terwijl je beweegt. De ruimte in je lichaam, je zachtheid en kracht, je stevigheid en sensualiteit, je verstilling, je grenzen en je openheid. Ik gebruik muziek van over de hele wereld en van allerlei genres: van klassiek tot hedendaags uit Latijns-Amerika, Afrika, Europa en Azië.

foto: Gió-luna Kuppenswww.gioluna.nl

Ik verwerk yoga-houdingen in de oefeningen en choreografieën en maak gebruik van de energie en bewegingen uit de Qi Gong. Je mag de les beleven zoals je wilt, gewoon lekker bewegen of ook een diepere laag ervaren, bewust worden van wat het met je doet op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak. Kom genieten!

Iedereen is welkom die van dansen houdt.

Wekelijkse lessen op vrijdag in De Cammeleur, Dongen. Zie verder bij: LESINFO

* * * * * * * *

STOELYOGA&DANS – zacht en in verbinding

Nooit had ik gedacht dat ik er zo geraakt door zou zijn, stoelyoga! Sinds augustus 2022 ben ik officieel Stoelyoga-docent en ik wil deze vorm met alle liefde uitdragen. Stoelyoga is yoga op/met de stoel en is voor iedereen geschikt, of je nu jong of senior, fit of fysiek beperkt bent. Je mag naar je lichaam luisteren en bewegen zoals dat bij jouw lichaam past. Door de steun van de stoel kun je je helemaal overgeven aan de zachte vloeiende bewegingen en de helende meditaties, terwijl je ook al je spieren kunt versterken en soepel kunt maken. We besteden veel aandacht aan de adem. Ik combineer de lessen met dans (op de stoel) op mooie muziek van allerlei genres en van over de hele wereld. Dansen geeft plezier, dat is zo belangrijk! We verbinden ons met ons hart, en met elkaar in de kring. Na de les voel je je levensenergie weer stromen en ga je met een ontspannen geest en warm hart naar huis.

Op woensdagochtend van 10.00 – 11.00 uur in De Cammeleur, Dongen. Zie verder bij: LESINFO